onze oplossingen voor uw vraagstukken

folie op glas

Heeft u last van de zon door uw ramen of heeft u behoefte aan privacy? De mogelijkheden van folie op glas zijn eindeloos.

Folie op glas

Heeft u last van de zon door uw ramen of heeft u behoefte aan privacy? De mogelijkheden van folie op glas zijn eindeloos. The Facility Firm biedt oplossingen op het gebied van klimaat, veiligheid en verlichting door middel van zonwerende en veiligheidsfolie. Maar ook glasisolerende-, blinderings- en combinatiefolies waarmee het uitzicht behouden blijft; alles is mogelijk.

Bepaal sfeer door gebruik te maken van beelden op beprinte folie of laat een patroon uit de folie snijden. Folie kan helemaal aangepast worden naar uw huisstijl!

Voorkom met zonwerende folie ook de hinderlijke lichtreflectie op beeldschermen of het verkleuren van meubels en gordijnen door het glas en bespaar op de airconditioning.

NEN-normering
Alle door The Facility Firm geleverde veiligheidsfolies voor glas voldoen aan de Europese norm NEN-EN 12600, welke ook de Nederlandse norm NEN 3569 (doorvalbeveiliging) omvat.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 321 655 of info@thefacilityfirm.nl

Bekijk de brochure over FASARA Privacy Folie:

FASARA_raamfolie.jpg

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


 Decoratieve folie
 Energiebesparende folie
 Privacyfolie
 Veiligheidsfolie
 Zonwerende folie
 

De voordelen van folie